Voordelig wassen met de Waspas

Krijg extra wastegoed met de waspas van MacCarwash. Iedere keer als je de pas oplaadt, krijg je er van ons bonustegoed bij! Gebruik je de waspas om te betalen voor je wasbeurt? Met positieve saldo ontvangt je korting op bepaalde wasbeurten. Samen met de oplaadbonus dus dubbel korting!

Reiniging intensief

Velgen intensief

Schuim intensief

Polish intensief

MacProtect Coating

Bodemreiniging

Conservering

Drogen

€17

met waspas
normaal
€21

Voeg Pantser Plus toe voor maar €3 extra

Intensief

Reiniging intensief

Velgen intensief

Schuim intensief

Polish intensief

Bodemreiniging

Drogen

€16

met waspas
normaal
€18

Voeg Pantser Plus toe voor maar €3 extra

Normaal

Reinigen

Velgen

Hotwax

Drogen

€13

met waspas
normaal
€14

Altijd bonus = Extra wastegoed

 Krijg extra wastegoed met de waspas van MacCarwash. Iedere keer als je de pas via het klantportaal oplaadt, krijg je er van ons bonustegoed bij.

Korting op wasbeurt
Gebruik je de waspas om te betalen voor je wasbeurt? Met positieve saldo ontvangt je korting op bepaalde wasbeurten. Samen met de oplaadbonus dus dubbel korting!

Aanvragen
Vraag naar onze gratis waspas op de vestiging en je krijgt deze direct mee.

Opwaarderen
Opwaarderen kan aan de kassa, contant of per PIN. Je kan deze ook gemakkelijk online in je account via IDEAL opwaarderen.

Inloggen en registreren
Ga naar registreren of inloggen, voer je waspasnummer en het verstrekte wachtwoord in en je komt automatisch op je persoonlijke pagina terecht. Hier kun je op ieder moment je tegoed, je wasgeschiedenis en je persoonlijke gegevens inkijken en/of wijzigen, ook kun je hier online opwaarderen.

Let op! Je wachtwoord is op een aparte bon voor je geprint. Heb je deze bon niet meer? Vraag bij een volgend bezoek om een nieuw wachtwoord. Inloggen via je e-mailadres kan pas als deze is opgeslagen in je account.