Heb je een vraag? Check de veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over de Wasstraat

Kan mijn auto veilig door de wasstraat?

Uw auto wordt op een veilige en verantwoorde manier gewassen bij MacCarwash. Zo worden de antenne en andere uitstekende voorwerpen ingeschoven, ingeklapt of verwijderd. Bij vragen of twijfel over de geschiktheid van uw auto raden wij aan het personeel te raadplegen. Onze wasstraten zijn uitgerust met zachte textiellappen. Deze textiellappen zijn super zacht voor je autolak.

Waar moet ik op letten bij het inrijden van de wasstraat?

Onze ervaren medewerkers begeleiden u en uw auto zorgvuldig de wasstraat in. Volg ten alle tijde de instructies van de medewerker op. Wanneer de auto goed gepositioneerd is let dan op het volgende:

  • Motor: aan
  • Versnelling: neutraal/vrij.
  • Remmen: los
  • Ruitenwisser: uit
Wat is de maximale breedte en doorrijhoogte van de wasstraten?

In alle wasstraten is de maximale hoogte 2.05m en de maximale breedte 1.95m. Bij twijfel over de geschiktheid van uw voertuig raden wij u aan om ons personeel te raadplegen.

Kan ik met een cabrio met softtop dak ook veilig door de wasstraat?

In onze wasstraten kunt u veilig uw cabrio, ook met softtop, optimaal onderhouden. Elk wasprogramma kunnen wij afstemmen op een cabrio. Daarnaast gebruiken wij geen agressieve shampoos en waxen, maar biologische producten. Zo blijft uw softtop in goede conditie.

Wat is de maximale bandenmaat voor de wasstraat?

Met een bandbreedte tot 30 cm bent u welkom in onze wasstraten. Bij twijfel over de geschiktheid van uw voertuig raden we je aan om ons personeel te raadplegen.

Wat voor soort shampoo wordt er gebruikt?

MacCarwash maakt enkel gebruik van biologisch afbreekbare shampoos en waxen van A-kwaliteit. De shampoos dringen door tot diep in de poriën van de autolak, dit zorgt voor een optimale reiniging. De waxen zorgen daarnaast voor langdurige conservering en glans.

Hoe lang is de gemiddelde wachttijd?

De moderne wasstraten van MacCarwash kunnen een hoog aantal auto’s per uur wassen. Hierdoor bent u zelfs bij extreme drukte snel aan de beurt.

Kan ik met een imperiaal, fietsenrek of dakdragers door de wasstraat?

Het is helaas niet mogelijk om met een vast imperiaal te wassen bij MacCarwash. Heeft u op uw auto een fietsenrek gemonteerd, dan kunt u niet door onze wasstraat. Deze dient u eerst te verwijderen.

Heeft uw auto dakdragers, dan kunt u wel met de auto door de wasstraat, mits de dakdragers goed bevestigd zijn. Dit gaat wel op eigen verantwoordelijkheid.

Hoe lang duurt een rit door de wasstraat?

Leun achterover en geniet van de rit door onze hypermoderne wasstraat. In 5 minuten is uw auto volledig gewassen en gedroogd.

Blijft mijn auto langer schoon?

Het PantserPlus pakket zorgt voor een optimale bescherming tegen vuil zoals vogelpoep, insecten, pekel en modder. Daarnaast beschermen onze wax producten ook tegen UV-straling waardoor uw auto mooi van kleur blijft. Door deze beschermingslaag is uw auto bij een volgende wasbeurt gemakkelijker schoon te maken.

Wat zijn de openingstijden?

De wasstraten zijn dagelijk geopend van 08:00 tot 18:00 uur. Op zon- en feestdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

Kan een plastic achterruit ook door de wasstraat?

Een plastic achterruit, mits in goede staat, kan ook bij ons door de wasstraat. Wij adviseren om vooraf het personeel te raadplegen.

Kan een auto met een elektrische dakventilator door de wasstraat?

De combinatie hoogte en dakventilator vormt een risico waardoor we adviseren om ons personeel te raadplegen voor de wasbeurt. Het wassen met een (elektrische) dakventilator is op eigen verantwoordelijkheid.

Kan een bus met zonneluifel door de wasstraat?

Dit is mogelijk, echter adviseren wij om het personeel te raadplegen bij aankomst. De kwaliteit van de zonneluifel en de bevestiging hiervan zijn namelijk belangrijke afwegingsfactoren. Het wassen met een zonneluifel is op eigen verantwoordelijkheid.