Image module
Image module

Kak! Vogelpoep op je autolak

Straalt jouw auto ook zo lekker na een wasbeurt? Dat komt doordat je autolak weer helemaal opgepoetst en fris is. Helaas hebben vogels daar letterlijk schijt aan en vinden juist zo’n glimmende auto een fijn doelwit. Vogelpoep is allesbehalve een onschuldig wit vlekje; het is chemische troep! In de zon brandt het makkelijk in en dat zorgt voor lelijke, doffe plekken.

Shit happens… Wat kun je doen?

Om te voorkomen dat vogelpoep inbrandt, is het essentieel dat je het snel verwijdert. Als je zelf de vogelpoep wilt verwijderen, gebruik dan een doek met handwarm water om het eenvoudig weg te vegen. Is de vogelpoep al hard geworden? Leg dan een kletsnatte, zachte spons op de vogelpoep, om de vogelpoep los te weken. Vervolgens kun je al deppend de vogelpoep weghalen. Probeer hierbij niet te vegen, want dan kun je krassen in je autolak krijgen.

Kom naar de wasstraat!

Of laat ons je helpen en breng een bezoekje aan MacCarwash. Door je auto regelmatig te wassen, bescherm je je autolak. Vuil, zoals vogelpoep, heeft dan niet veel tijd om zich aan je autolak te hechten. Door te wassen met MacProtect, krijg je een mooie beschermlaag over je autolak heen. Hierdoor blijft het vuil aan de oppervlakte van je autolak en kan het er heel makkelijk weer afgewassen worden bij je volgende wasbeurt. Wacht hier niet te lang mee, want na verloop van tijd wordt ook de beschermlaag aangetast.

Wassen met korting

Wil jij je auto komen wassen? Vraag hieronder dan jouw kortingsvoucher aan. Vul je gegevens in en dan ontvang je wasprogramma MacProtect van 21,- voor maar 14,-!

MacCarwash bv
Kvk 32110174
BTW nr. NL814710220B01
info@maccarwash.nl

Amersfoort – Isselt
Nijverheidsweg-Noord 63
3812 PK Amersfoort
Tel: 033-4557480

AmersfoortCalveen
Maanlander 3
3824 MN Amersfoort
Tel: 033-4557480

AmersfoortCentrum
Hogeweg 53
3816 BM Amersfoort
Tel: 033-4557480

Volg ons op social media