Image
Image
marker
Image module
Twee vestigingen
Calveen en Isselt in Amersfoort

Met twee vestigingen in Amersfoort is er altijd een MacCarwash bij jou in de buurt!

Image module
Extra voordelig  je auto wassen

Voor slechts € 24,- per maand kun je je auto onbeperkt wassen. Je krijgt hiervoor altijd het “Normaal” programma voor € 12,-.

Image module
Onbeperkt  je auto wassen

Met het MacCarwash Unlimited kun je zo vaak als je maar wilt je auto wassen. Dus nu heb je echt geen excuus meer voor een vuile auto!

Milieuvriendelijk autowassen bij MacCarwash

Het water dat we gebruiken halen we uit een bron, we gebruiken dus geen drinkwater, dit water wordt op een natuurlijke manier voorbereid om de auto’s mee te wassen. Dit hele proces gebeurt CO2 neutraal. Het afvalwater wordt bij ons opgevangen en wordt ontdaan van slib en schadelijke stoffen, het water wordt dan afgevoerd naar het riool. De slib gaat in de slibopvang, en wordt door een speciaal bedrijf afgevoerd.

Als je thuis de auto wast gaan alle schadelijke stoffen zo het milieu in!  We proberen de wasstraat circulair te maken, wat betekent dat alles wat we gebruiken om auto’s te wassen teruggegeven wordt aan de natuur. Gezuiverd water, groene stroom en verantwoord afvalverwerken. Dit doen we in samenwerking met onze chemieleverancier en afvalverwerker. Ook worden onze vloeren van zowel de wasboxen, autovipruimte en wasstraat ieder jaar gecontroleerd en om de 6 jaar gekeurd op vloeistof dichtheid. Aan producten die wij gebruiken stellen wij ook hoge eisen en laten we onder eigen label produceren zodat we zeker weten dat we met biologisch afbreekbare producten werken om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Twee locaties in Amersfoort

Hotspot image

Milieuvriendelijk
autowassen

Onze moderne wasstraten zijn aangesloten op een recyclesysteem waardoor maar liefst 90% van het water kan worden hergebruikt. Bovendien gebruikt MacCarwash uitsluitend niet-agressieve en biologisch afbreekbare shampoos: beter voor de autolak en beter voor het milieu.

MacCarwash bv
Kvk 32110174
BTW nr. NL814710220B01
info@maccarwash.nl

Amersfoort – Isselt
Nijverheidsweg-Noord 63
3812 PK Amersfoort
Tel: 033-4557480

AmersfoortCalveen
Maanlander 3
3824 MN Amersfoort
Tel: 033-4557480

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties en ontwikkelingen? Volg ons dan op social media!