Nijverheidsweg-Noord 63| info@maccarrepair.nl

Uitdeuken
zonder spuiten

Spotrepair
voor kleine schades

Kras verwijderen
polijsten

Spotrepair

Herstellen van kleine schades, nu bij MacCarRepair!

Een klein deukje, een kras andere kleine schades. Het is zo gebeurd! Herstellen is vaak kostbaar en daarom laten veel auto-eigenaren deze schades niet herstellen. En dat is natuurlijk zonde! Een schade gaat roesten, de waarde van de auto neemt sterk af.

MacCarRepair biedt een betaalbare oplossing; spotrepair. Wij herstellen deze kleine schades snel, vakkundig en tegen voordelige tarieven.

Kleine schade aan uw auto? Ga naar MacCarRepair!

Ervaar de voordelen

Een ontmoeting met een paaltje, parkeerschade, stoeprand geraakt of een tik van een winkelkarretje… dit soort schades kennen we helaas allemaal. We laten deze krassen en deuken vaak lang zitten want reparatie is een gedoe.

Niet bij MacCarRepair!

Wij kunnen bijna elke kleine beschadiging vakkundig voor u herstellen. Kom eens langs, laat onze expert er naar kijken en wij laten u direct weten wat de herstelkosten zijn. Dus geen verrassingen achteraf!

Wel of niet claimen?

U bent al snel uw schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om een kleine schade zelf, uit eigen zak te betalen.

    Kleine schade, snel hersteld

    Kleine autoschade, lakschade, plaatselijk herstel of spottrepair, polijsten van ondiepe krassen, een deuk zonder lakschade herstellen, koplampherstel om maar een paar voorbeelden te geven… Wij repareren het snel voor u.

      Duidelijke taal

      Wij bekijken samen met u de schade, u ontvangt direct een offerte en als u daarmee akkoord gaat zorgen wij voor het herstel. Geen verrassingen achteraf.