Image module

Nijverheidsweg-Noord 63 | Telefoon: 033 - 720 09 69

Image module
Uitdeuken
zonder spuiten
Image module
Spotrepair
voor kleine schades
Image module
Kras verwijderen
polijsten
Image module

SPOTREPAIR

Herstellen van kleine schades, nu bij MacCarRepair!
Gevestigd in MacCarwash, Nijverheidsweg-Noord 63

Een klein deukje, een kras andere kleine schades. Het is zo gebeurd! Herstellen is vaak kostbaar en daarom laten veel auto-eigenaren deze schades niet herstellen. En dat is natuurlijk zonde! Een schade gaat roesten, de waarde van de auto neemt sterk af.

MacCarRepair biedt een betaalbare oplossing; spotrepair. Wij herstellen deze kleine schades snel, vakkundig en tegen voordelige tarieven.

Kleine schade aan uw auto? Ga naar MacCarRepair!

Ervaar de voordelen

Een ontmoeting met een paaltje, parkeerschade, stoeprand geraakt of een tik van een winkelkarretje… dit soort schades kennen we helaas allemaal. We laten deze krassen en deuken vaak lang zitten want reparatie is een gedoe.

Niet bij MacCarRepair!

Wij kunnen bijna elke kleine beschadiging vakkundig voor u herstellen. Kom eens langs, laat onze expert er naar kijken en wij laten u direct weten wat de herstelkosten zijn. Dus geen verrassingen achteraf!

Wel of niet claimen?

U bent al snel uw schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om een kleine schade zelf, uit eigen zak te betalen.

Kleine schade, snel hersteld

Kleine autoschade, lakschade, plaatselijk herstel of spottrepair, polijsten van ondiepe krassen, een deuk zonder lakschade herstellen, koplampherstel om maar een paar voorbeelden te geven… Wij repareren het snel voor u.

Duidelijke taal

Wij bekijken samen met u de schade, u ontvangt direct een offerte en als u daarmee akkoord gaat zorgen wij voor het herstel. Geen verrassingen achteraf.

Bedrijventerrein Isselt  in Amersfoort

Hotspot image

Spotrepair
professioneel herstel

Uitdeuken zonder spuiten
Lakschade herstel
Bumper reparatie
Velgen reparatie
Koplampherstel
Polijsten
Spotrepair

Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor je zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat je zorgeloos en schoon de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

MacCarRepair
kvk 73564184
Btw NL859579724B01
info@maccarrepair

Amersfoort – Isselt
Nijverheidsweg-Noord 63
3812 PK Amersfoort
Tel: 033-720 09 69