Schrijf je in voor korting!

Vestiging Calveen: Maanlander 3 | info@maccarwash.nl

Vestiging vedrijventerrein Calveen in Amersfoort

Je vindt de interieurbaan in onze vestiging Calveen. Deze MacCarwash vestiging ligt in het noorden van Amersfoort op bedrijvenpark Calveen aan de Maanlander 3, vlakbij de A1 afrit 13. Let op: de interieurbaan is geopend tot 18:00 uur.

MacCarwash is 7 dagen per week open
Maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00

 

Zon- en feestdagen van 10:00 tot 18:00

 

Nieuw:  de interieurbaan in vestiging Calveen

Uniek in Amersfoort. De interieurbaan. Vanaf nu is het mogelijk om uw auto, in nog geen 7 minuten van uw tijd, van binnen schoon te laten maken door onze vakkundige medewerkers. Alleen in Amersfoort Calveen komt de gloednieuwe interieurbaan. Onze medewerkers werken zorgvuldig om uw persoonlijke bezittingen heen. Voor een optimaal resultaat is het echter verstandig uw auto vooraf leeg te halen. Zo kan er niks met uw bezittingen gebeuren en kunnen wij het beste resultaat leveren.

Laat ons ook de binnenkant van uw auto schoonmaken

Hoe werkt het?

Op aanwijzing van een medewerker plaatst u uw auto op de lopende band. Hierna gaan onze medewerkers in uw auto aan de slag en kunt u vanaf de zijkant van het begin tot aan het einde meelopen en meekijken met het proces. Voor uw gemak beschikken wij over een koffie/blikjes/snoep automaat en tevens zijn er zitjes beschikbaar van waar u rustig alles kunt aanschouwen.

Wat doen wij?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van uw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden tijdens het proces voor u uitgevoerd:

 1. De automatten; Stoffen matten gaan door een machinale mattenklopper. Rubberen matten worden met water en borstels in een speciale machine schoongemaakt
 2. Het dashboard: Deze wordt stofvrij gemaakt
 3. De ramen: Deze worden van binnen schoongemaakt
 4. De deurdorpels; De horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat uw kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen
 5. Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd

Let op:

Bij het gebruik van de Interieurbaan:

 • Leeg zelf uw auto (Denk hier aan waardevolle spullen, kofferbak, kinderstoeltjes en afval)
 • Indien de kofferbak schoongemaakt moet worden, dient deze zelf door de klant te worden geopend ivm privacy. Bij een gesloten kofferbak wordt deze niet meegenomen.
 • Gesloten vakken en zijdeuren worden niet meegenomen
 • Bij bedrijfsauto’s wordt alleen het passagiersgedeelte gereinigd
 • Bij een kofferbak met dubbele bodem, wordt alleen de enkele bodem gereinigd
 • Geheel op eigen risico